پیش‌بینی وضعیت هوا طی پنج روز آینده اعلام شد

پیش‌بینی وضعیت هوا طی پنج روز آینده اعلام شد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق برای شمال غرب، شمال، شمال شرق و مرکز کشور خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: امروز (اول تیر) در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، برخی نقاط در مازندران و گلستان و ارتفاعات البرز مرکزی، سه شنبه(۲ تیر) علاوه بر این مناطق در شمال آذربایجان غربی و خراسان شمالی هم افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: چهارشنبه و پنج شنبه (۳ و ۴ تیر) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط شمال غرب و شمال شرق کشور رشد ابر، رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: جمعه (۵ تیر) این شرایط در برخی نقاط شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر پیش‌بینی می‌شود. طی این مدت در سایر نقاط کشور آسمان صاف تا کمی ابری خواهد بود.

به گفته ضیاییان از چهارشنبه تا جمعه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و هرمزگان رشد افزایش ابر رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

وی افزود: امروز برخی مناطق در جنوب غرب، مرکز، دامنه های جنوبی البرز، شرق و شمال شرق کشور، سه شنبه در مرکز و شرق کشور، چهارشنبه در جنوب غرب، غرب، شمال غرب، مرکز، دامنه های جنوبی البرز، شرق و شمال شرق کشور و پنج شنبه در جنوب غرب، جنوب، مرکز و شرق کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می شود.

ضیاییان در ادامه گفت: طی پنج روز آینده شرق دریای عمان و طی سه روز آینده دریای خزر مواج خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲ تیر) صاف تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد گاهی وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۹ درجه سانتیگراد و پس‌فرد ا(۳ تیر) صاف تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد گاهی وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۴۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد فردا با دمای ۱۱ و پس‌فردا اردبیل و شهرکرد با دمای ۱۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌ کشور هستند.

۴۷۲۳۶

کد مطلب 2236717

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی پنج روز آینده اعلام شد

    پیش‌بینی وضعیت هوا طی پنج روز آینده اعلام شد

  • چرا پشه‌ها برخی افراد را بیشتر نیش می‌زنند؟

    چرا پشه‌ها برخی افراد را بیشتر نیش می‌زنند؟

  • رکورد کم‌سابقه در تهران؛ ثبت ۱۲ روز هوای پاک در بهار امسال

    رکورد کم‌سابقه در تهران؛ ثبت ۱۲ روز هوای پاک در بهار امسال

  • تصادف و حریق مرگبار ۲ خودرو در این جاده/ آمار جان‌باختگان

    تصادف و حریق مرگبار ۲ خودرو در این جاده/ آمار جان‌باختگان

  • محدودیت ترافیکی ویژه تاسوعا و عاشورا در پایتخت اعلام شد

    محدودیت ترافیکی ویژه تاسوعا و عاشورا در پایتخت اعلام شد

  • مرد جوان همسرش را درون تاکسی  و در برابر فرزند16ساله اش به گلوله بست و بلافاصله خودش را هم کشت

    مرد جوان همسرش را درون تاکسی و در برابر فرزند16ساله اش به گلوله بست و بلافاصله خودش را هم کشت

  • چرا آبکشی برنج هنوز توصیه می‌شود؟

    چرا آبکشی برنج هنوز توصیه می‌شود؟

  • صیانت از عدالت در دسترسی به اینترنت؛ رویکرد مؤثر قوه قضائیه در حمایت از مردم

    صیانت از عدالت در دسترسی به اینترنت؛ رویکرد مؤثر قوه قضائیه در حمایت از مردم