چالش ۲ میلیون دلاری استقلال پیش از آغاز فصل

چالش ۲ میلیون دلاری استقلال پیش از آغاز فصل

با توجه به جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، تأمین منابع مالی برای اجرای تعهدات قراردادی استقلال دشوار به نظر می‌رسد.

در شرایطی که به‌ دلیل جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، بسیاری از باشگاه‌های لیگ برتری با مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مدیران استقلال برای فصل آینده با چالشی بزرگ مواجه شده‌اند.

بر اساس قراردادهای منعقدشده میان باشگاه استقلال و بازیکنان خارجی، این باشگاه متعهد است پیش‌پرداخت فصل بیست و ششم را به آنها پرداخت کند؛ مبلغ هنگفتی که فراهم‌کردن منابعش در چنین شرایطی دشوار به نظر می‌رسد.

طبق این قراردادها، استقلال باید در مجموع حدود ۲ میلیون دلار به‌عنوان پیش‌پرداخت به بازیکنان خارجی خود بپردازد. البته بخش عمده این رقم مربوط به قراردادهای منیر الحدادی و یاسر آسانی است که پیش‌پرداخت فصل آینده آن‌ها به بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار دلار می‌رسد.

در چنین شرایطی، مدیران استقلال ناچارند مطابق تعهدات خود، مبلغی در حدود ۳۵۰ میلیارد تومان را تأمین کرده و به بازیکنان خارجی تیم پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: سرنوشت مبهم ستاره خارجی استقلال

  • داور آن‌قدر تابلو پرسپولیسی بود که وقتی گل زدیم از خوشحالی پرید بالا +ویدیو

  • قلعه‌نویی همه یک میلیون دلار پاداشش را قبل از جام گرفت/ حمایت عجیب از یک کادر فنی ناکام!

  • یادآوری مهم قبل از هرگونه مظلوم‌نمایی/ آقایان! شرایط برای تیم ملی آن‌قدرها هم بد نبود!

  • برانکو ایوانکوویچ: ایران با اشتباه بزرگ داور و VAR نابود شد؛ شجاع با بازیکن مصر در یک خط بود

  • جواد نکونام: عراق هم در شرایط جنگی قهرمان شد/ این اتفاق ضربه بزرگی به بازیکنان داخلی زد

  • درخشان: با هر ۵ تیمی که دستم بوده استقلال را شکست دادم/ دربی را هم از کسی بردم که به پرسپولیس نباخته بود +ویدیو