چشم‌انداز پایدار برای شبکه برق کشور؛ تأکید وزیر نیرو بر بهینه‌سازی مصر

چشم‌انداز پایدار برای شبکه برق کشور؛ تأکید وزیر نیرو بر بهینه‌سازی مصر

اردستان-وزیر نیرو گفت: روند خوبی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی در کشور وجود دارد، همراهی و همبستگی ملی باید در مردم ایجاد شود و در تامین یک شبکه پایدار، همکاری و رعایت مصرف کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی‌آبادی ظهر چهارشنبه در سفر به اردستان، اظهار کرد: در جنگ تحمیلی رمضان، حدود چهار هزار و دویست مگاوات نیروگاه‌های کشور و تعداد زیادی دکل‌های برق آسیب دید، ولی به لطف خدا امسال وضع ما در حوزه خاموشی‌ها نسبت به گذشته بهتر خواهد بود و حدود نه ماه گذشته را بدون خاموشی در هیچ بخشی عبور کردیم.

وی افزود: دشمنان در خلال مذاکره به ما حمله کرده و رهبر انقلاب را شهید کردند و تعدادی بسیاری از فرماندهان و فرزندان این کشور در مدرسه میناب نیز به شهادت رسیدند، ملت ایران واقعا سختی کشیده‌اند اما خواهند ایستاد و این ایستادگی در تاریخ ثبت خواهد شد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: روند خوبی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی در کشور وجود دارد، همراهی و همبستگی ملی باید در مردم ایجاد شود و در تامین یک شبکه پایدار، همکاری و رعایت مصرف کنند برای مثل هر شخصی به اندازه خودش در خاموش کردن لامپ اضافی و کم کردن کولر می‌تواند کمک کند.

علی‌آبادی تصریح کرد: از مشارکت‌ سرمایه‌گذاران‌ حمایت می‌کنیم، باید وقتی بازارهای ثانویه راه‌اندازی شد مصرف کنندگان پرمصرف را اول به آن بازارها هدایت کنیم اگر چنانچه مصرف‌ خود را نتوانستند تنظیم کنند با روش های دیگه برخورد می‌کنیم.

وی بیان کرد: حکمران فقط دولت نیست، حکمران همه ملت هستند و حاکمیت با مردم بوده، امروز مردم بخشی از حاکمیت هستند که تعداد زیادی از آنان در پروژه های مهم مشارکت کرده و در حکمرانی ایفای نقش می‌کنند.

وزیر نیرو تاکید کرد: ما به عنوان وزارتخانه‌ها تنظیم‌گر هستیم که این حکمرانی بتواند به صورت مناسبی عملکرد داشته باشد و تک تک آحاد ملت ایران در این حکمرانی نقش دارند و این نقشی که ایفا می‌شود بسیار تاثیرگذار است.

علی‌آبادی یادآور شد: تمرکز بر نیروگاه‌های خورشیدی به‌دلیل رویکردی بوده که از آن به عنوان یک شاخص بین المللی موسسه جهانی انرژی‌های تاکید بر توسعه مبتنی بر تجدیدپذیر نام برده می‌شود و تمام سرمایه‌گذاری‌هایی که در این دوره انجام شده همه متمرکز بر انرژی‌های تجدیدپذیر است.

کد مطلب 6849351

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • توزیع رایگان پرچم‌مزین به نام امیرالمؤمنین(ع) به مناسبت عید غدیر در قم

  • اجتماع «نحن المنتقمون» کرمانشاه به نام ۸ شهید امنیت مزین می‌شود

  • طنین «یاعلی» از پایتخت وحدت اسلامی

  • عیادت مسئولان از دو کودک قربانی کودک آزاری در سنندج

  • طنین «یاعلی» از بلوچستان ایران

  • نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره تاثیر معدل در کنکور/ دلیل عدم تغییر

  • برگزاری جشن غدیر در جایگاه‌های مردمی؛ ۶ محور شهری میزبان خرم‌آبادی‌ها

  • پاسخ AFC به باشگاه سپاهان رسید/ توپ در زمین فدراسیون فوتبال افتاد!

  • ۲ رتبه کشوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در پزشکی و علوم زیستی

  • هشدار دادگستری مازندران به داوطلبان انتخابات شوراها

  • ۲ ستاره والیبال ایران راهی ژاپن شدند

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای شدید کنترل شده در شهر بندرعباس

  • تهاجم ترکیبی سپاه به ناوگان پنجم آمریکا؛ تغییر موازنه وحشت درخلیج فارس

  • هشدار ورود سامانه بارشی جدید؛ رگبار، رعدوبرق شدید در راه ۱۳ استان

  • رجزخوانی همسر جانباز لانچر حسین محمدی در جنگ رمضان

  • مسافران فرودگاه مشهد امشب از قطارشهری یا مسیرهای جایگزین استفاده کنند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس و جزیره قشم

  • تردید رئیس شورا درباره ایمنی مترو کرج و اطمینان دادن شهردار به مسافران

  • دعوت استاندار تهران از مردم برای حضور در «مهمونی کیلومتری غدیر»

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

  • پرشین هتل
  • قطعات لباسشویی
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه