۸۰۰حمله در یک روز؛ امارات زیر موج سنگین حملات سایبری

مقام‌های امارات از افزایش چشمگیر موج حملات سایبری علیه این کشور تا ۸۰۰ هزار مورد در روز خبر داده‌اند.

سایبری

به گزارش همشهری‌آنلاین، به نقل از رست آو ورلد، امارات متحده عربی در ماه‌های اخیر با موج کم‌سابقه‌ای از حملات سایبری مواجه شده است؛ به‌طوری که شمار تلاش‌های نفوذ در اوج درگیری‌های منطقه‌ای به حدود ۸۰۰ هزار مورد در روز رسید؛ رقمی که چند برابر سطح پیش از آغاز تجاوز آمریکا به منطقه غرب آسیا بود.

محمد الکویتی، رئیس شورای امنیت سایبری امارات، گفته است این کشور اکنون به‌طور میانگین با حدود ۶۰۰ هزار حمله سایبری در روز روبه‌روست و در اوج تجاوز آمریکا به غرب آسیا، تعداد حملات به حدود ۸۰۰ هزار مورد رسید. پیش از تشدید درگیری‌ها، روزانه حدود ۹۰ تا ۲۰۰ هزار تلاش برای نفوذ ثبت می‌شد.

گستره این حملات نیز از جرایم سایبری معمول فراتر رفته است. شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرده در سال جاری چند موج حمله هماهنگ علیه بخش‌های حساس کشور شناسایی و مهار شده که هوانوردی، انرژی و آموزش را هدف قرار داده‌اند. مهاجمان در این عملیات‌ها تلاش کرده‌اند به زیرساخت‌های دیجیتال نفوذ کنند، به حساب‌ها و داده‌های عملیاتی دسترسی پیدا کنند.

یکی از تغییرات مهم در این موج حملات، استفاده فزاینده از هوش مصنوعی است. مقام‌های اماراتی و شرکت‌های امنیت سایبری می‌گویند مهاجمان از هوش مصنوعی برای ساخت پیام‌های فیشینگ، شناسایی آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزاری و تولید سریع‌تر ابزارهای خود استفاده می‌کنند؛ به این ترتیب، فاصله میان شناسایی یک ضعف امنیتی و تبدیل آن به یک حمله عملیاتی کوتاه‌تر شده است.

مقام‌های این کشور هشدار داده‌اند حملات می‌توانند با هدف ایجاد اختلال در زیرساخت‌های حیاتی انجام شوند؛ از شبکه‌های دیجیتال و سامانه‌های فرودگاهی گرفته تا خدمات ضروری و زیرساخت‌های انرژی.

کد خبر 1063512 منبع: فارس

  • محافظ نتانیاهو ناگهان شلیک کرد+ ویدئو | وحشت و سردرگمی در تل‌آویو

  • بیانیه فوری ارتش پاکستان پس از سفر عاصم منیر به تهران | گفت‌وگوها بسیار سازنده بود

  • فوری | نفتکش عربستان به آتش کشیده شد

  • ایران تلاش کرد یکی از پسران من را ترور کند!

  • جنگ و تلاش عربستان برای اجتناب از قمار علیه ایران

  • ۸۰۰حمله در یک روز؛ امارات زیر موج سنگین حملات سایبری

  • زن نتانیاهو معتاد و پسرش مفت خور است؛ یک افشاگری عجیب

  • تصاویر کمتر دیده شده از حرمسرای مظفرالدین شاه | ببینید

  • ترامپ همه چیز را منفجر می‌کند! | باید قبل از اینکه همه ما را بکشد،‌ او را بیرون کنیم |‌ ترامپ مثل «هیتلر» حرف می‌زند

  • استقلال باید برای دو بازیکنی که بازی نکردند هزار میلیارد تومان بدهد | استقلال برنده دربی خواهد بود

  • ترامپ به دنبال ازسرگیری مذاکرات با ایران

  • «نادر سارانی سخی» به شهادت رسید + جزئیات

  • همتی: کمبود ارز نداریم؛ روزانه ۱۷۵ میلیون دلار تأمین می‌شود

  • قالیباف ترامپ را به سخره گرفت: ۴۷ میلیون آمریکایی گرسنه‌اند؛ این آمار جعلی نیست

  • حمله ارتش آمریکا به یک شناور+ جزئیات؛ ۲ نفر کشته شدند

  • ۵ سؤالی که آدم‌های حسود زیاد می‌پرسند

  • پیام شرکای تجاری به ایران پس از تهدید ترامپ ؛ خبر مهم قالیباف

  • رسمی | فدراسیون زمان سربازی رفتن بیرانوند را اعلام کرد

  • تصاویری از زینب سلیمانی و فرزانه صادق در بزرگداشت شهید سیده بشری خامنه‌ای

  • حمله نظامی هنوز روی میز است |‌ ایران نمی‌تواند فشار را تحمل کند

  • آقای گل پرسپولیسی روی نیمکت سرمربیگری تیم ملی افغانستان

  • تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت ها ؛ در تقویم شهریور چند روز تعطیلی داریم؟ + عکس تقویم

  • دفاع ما دیگر پدافندی نیست؛ منتظر حمله ما هم باشند

  • میوه بهشتی که به بهبود عملکرد قلب کمک می‌کند