۱۰ سال گذشت| دایی، کیروش و برانکو را آشتی می‌دهد

۱۰ سال گذشت| دایی، کیروش و برانکو را آشتی می‌دهد

عکس جلد روزنامه خبرورزشی در تاریخ ۳ تیر سال ۱۳۹۵ را ملاحظه می‌کنید.

درگیری لفظی کارلوس کیروش با برانکو ایوانکوویچ که از اواخر سال ۱۳۹۴ شروع شده بود، در تمام بهار سال ۹۵ تداوم یافت و کم‌کم داشت به جاهای باریک کشیده می‌شد.

در همین راستا، روز ۳ تیر سال ۱۳۹۵ مصاحبه‌ای از علی دایی کار کردیم که تیتر اول خبرورزشی شد. مصاحبه‌ای که از عزم راسخ علی دایی برای آرام کردن اوضاع خبر می‌داد. شهریار در رابطه با اختلافات ایجادشده گفت: هم کارلوس کیروش و هم برانکو ایوانکوویچ برای فوتبال ایران زحمت کشیده و سرمنشا خدمات زیادی بوده‌اند بنابراین اختلاف میان آن‌ها اصلا به نفع ما نیست به‌ویژه این‌که یکی از این دو سرمربی تیم ملی است و دیگری هدایت پرسپولیس را بر عهده دارد. اگر شرایط فراهم شود، می‌خواهم این دو نفر را به یکدیگر نزدیک کنم تا اختلافاتشان به طور کامل حل و فصل گردد.

توضیح خبرورزشی: درگیری لفظی کیروش و برانکو دقیقا تا اواخر زمستان سال ۱۳۹۷ ادامه داشت و هیچ کدام عقب‌نشینی نکردند.

بیشتر بخوانید: اگر استقلال می‌خواهد پرسپولیس را ببرد، باید من را سرمربی کند/ از این می‌ترسند که استقلال را مثل رایکوف قهرمان آسیا کنم

  • آرژانتینی‌ها برای اسطوره سنگ تمام گذاشتند؛ رونمایی از مجسمه غول‌پیکر ۲۶ متری مسی +عکس و ویدیو

  • عجیب‌ترین شادی گل مسی؛ دست‌های او را لمس کردم… +عکس

  • دیدیه دشان در سوگ؛ سرمربی فرانسه از آمریکا رفت!

  • یک رکورد دیگر، یک نام همیشگی؛ قلّه تاریخ زیر پای پادشاه لیونل مسی

  • توئیت فوتبالی – سیاسی قالیباف وسط مذاکرات سوئیس؛ ما همچین مدافعانی هستیم +عکس

  • استایل گران‌قیمت سرمربی در جام جهانی؛ «شازده کوچولو» در کنار زمین درخشید +عکس