ستاره «جن‌گیر» صاحب شیرطلا ونیز می‌شود

ستاره «جن‌گیر» صاحب شیرطلا ونیز می‌شود

الن برستین بازیگر ۹۳ ساله و پرافتخار سینما با بیش از شش دهه فعالیت و نقش‌آفرینی، در هشتاد و سومین جشنواره فیلم ونیز شیر طلای یک‌عمر دستاورد سینمایی را دریافت خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایسنا، الن برستین که سابقه بازی در فیلم‌هایی چون «آخرین نمایش تصویر»، «جن‌گیر» و «آلیس دیگر اینجا زندگی نمی‌کند» را دارد، شیر طلای یک‌عمر دستاورد سینمایی را در هشتاد و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز دریافت خواهد کرد.
آلبرتو باربرا، مدیر هنری جشنواره، برستین را «بازیگری با قدرت و حقیقتی کم‌نظیر» توصیف کرد و افزود که او «عمق و پیچیدگی را به شخصیت‌های زن فراموش‌نشدنی بخشیده است که تضادها و تحولات زن معاصر را تجسم می‌بخشند.»
باربرا ادامه داد: «برستین که در فیلم "آخرین نمایش تصویر" ساخته پیتر بوگدانوویچ، که غروب شهرهای کوچک آمریکا را به تصویر می‌کشید، کشف شد و با موفقیت "جن‌گیر" ساخته ویلیام فریدکین به شهرت جهانی رسید، برای فیلم "آلیس دیگر اینجا زندگی نمی‌کند" مارتین اسکورسیزی، برنده اسکار بهترین بازیگر زن شد.»
آلن برستین با برخی از مهم‌ترین کارگردانان سینمای دوران کار کرده است، از آلن رنه در «مشیت»، پل شریدر در «هاردکور»، باب رافلسون در «پادشاه باغ‌های ماروین»، پل مازورسکی در «الکس در سرزمین عجایب» و «هری و تونتو»، دارن آرونوفسکی در «مرثیه‌ای برای رؤیا» و کریستوفر نولان در «میان‌ستاره‌ای».
برستین در بیانیه‌ای گفت: «نه تنها به یکی از محبوب‌ترین شهرهای دنیا سفر می‌کنم، بلکه با یک شیر طلا در آغوش، به خانه بازمی‌گردم! برای دریافت جایزه یک‌عمر دستاورد از جشنواره فیلم ونیز احساس افتخار می‌کنم.»

شیر طلا ونیز در مراسم نمایش فیلم کوتاه «تأثیر جسمانی» ساخته مگی جیلنهال به برستین اعطا خواهد شد. این فیلم که به مناسبت صدمین سالگرد تولد مریلین مونرو ساخته شده است، «استعداد نادر برستین را به عنوان یک بازیگر» به نمایش می‌گذارد.
بازیگران این فیلم همچنین شامل داکوتا جانسون، پیتر سارسگارد و سپیده معافی هستند. جانسون نقش مونرو را در اوج شهرت بازی می‌کند، در حالی که برستین نقش نسخه‌ای از مونرو را ایفا می‌کند که جهان هرگز فرصت دیدن آن را نداشته است.

آلن برستین قرار است در فیلم جدید «جایی برای بودن» ساخته کورنل موندروتسو در کنار تایکا وایتیتی ایفای نقش کند.

هشتاد و سومین جشنواره فیلم ونیز به عنوان قدیمی‌ترین جشنواره سینمایی جهان از تاریخ ۲ تا ۱۲ سپتامبر (۱۱ تا ۲۱ شهریور) در ایتالیا برگزار می‌شود و امسال جورج کلونی دیگر چهره‌ای است که با دریافت جایزه شیر طلایی افتخاری مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

59243

کد مطلب 2246578

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • ستاره «جن‌گیر» صاحب شیرطلا ونیز می‌شود

    ستاره «جن‌گیر» صاحب شیرطلا ونیز می‌شود

  • «زمین جاودانیم» با آهنگسازی هوشنگ کامکار منتشر شد/ ببینید

    «زمین جاودانیم» با آهنگسازی هوشنگ کامکار منتشر شد/ ببینید

  • روایتی امروزی از عاشورا در نمایشگاه «نقش واقعه»

    روایتی امروزی از عاشورا در نمایشگاه «نقش واقعه»

  • حسن روح‌الامین کارگاه برگزار می‌کند

    حسن روح‌الامین کارگاه برگزار می‌کند

  • شب عباس کیارستمی در موزه سینمای ایران برگزار می‌شود

    شب عباس کیارستمی در موزه سینمای ایران برگزار می‌شود

  • بیژن مرتضوی در کنار جاستین بیبر و شکیرا؟ گمانه‌زنی‌ها درباره اجرای تاریخی جام جهانی

    بیژن مرتضوی در کنار جاستین بیبر و شکیرا؟ گمانه‌زنی‌ها درباره اجرای تاریخی جام جهانی