خبر مهم برای کالابرگ‌بگیران/ واریزی جدید دولت انجام شد/ اعتبار این خانوارها قابل استفاده است

خبر مهم برای کالابرگ‌بگیران/ واریزی جدید دولت انجام شد/ اعتبار این خانوارها قابل استفاده است

اعتبار کالابرگ گروه جدیدی از خانوارها از امروز در سامانه فعال شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با شارژ اعتبار آخرین گروه از مرحله سیزدهم اجرای طرح کالابرگ، امروز (پنجشنبه)، حساب سرپرستان خانوارهایی که رقم آخر کد ملی آنها ۷ ، ۸ و ۹ است، شارژ ‌شد و این اعتبار یک میلیونی برای تهیه مایحتاج زندگی، یک ماه قابل استفاده است. مرحله سیزدهم، نخستین دوره‌ای بود که تغییر زمان شارژ اعتبار این سه گروه اعمال شد و واریز اعتبار آنها به پنجم ماه بعد موکول شد.

ایسنا نوشت: سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آنها ۰ ، ۱ و ۲ بود به همراه خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی و نیروهای مسلح، پیش از این در تاریخ ۱۵ مرداد و سپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آنها ۳، ۴، ۵ و ۶ بود در تاریخ ۲۵ مرداد اعتبار کالابرگ خود را دریافت کردند.

اعتبار تخصیص یافته در مرحله دوازدهم اجرای کالابرگ تغییری نکرده و همان یک میلیون تومان به ازای هر نفر است. احمد میدری، وزیر کار، درباره آخرین وضعیت افزایش مبلغ کالابرگ گفته بود: پیش‌نویس افزایش مبلغ کالابرگ برای افرادی که قرار است مشمول افزایش شوند، تهیه شده است، اما با توجه به حساسیت اجتماعی و ابعاد اقتصادی این موضوع، اجرای آن نیازمند توافق دولت و مجلس است. تصمیم‌گیری درباره افزایش مبلغ کالابرگ باید با توافق دولت و مجلس انجام شود.

همچنین وزیر اقتصاد نیز پیشتر از برنامه دولت برای افزایش مبلغ کالابرگ از نیمه دوم سال برای برخی اقشار خبر داده و اعلام کرده بود: همان‌طور که دولت قول داده بود، در صورتی که سبد کالابرگ با افزایش قیمت مواجه شود، دولت از این موضوع حمایت خواهد کرد. واقعیت این است که در ماه‌های ابتدایی سال، شوک درآمدی ناشی از کاهش درآمد نفت و به‌خصوص موضوع گاز که مورد هجمه و بمباران قرار گرفت، منابعی را که می‌توانست طبق قانون بودجه برای تامین کالابرگ اختصاص پیدا کند، تحت تأثیر قرار داد. با این حال، از منابع دیگری تأمین کردیم تا همان کالابرگ پرداخت شود و ان‌شاءالله برنامه ما این است که از نیمه دوم سال، حداقل برای اقشاری از مردم، افزایش کالابرگ را داشته باشیم.

مدنی‌زاده گفت: رئیس‌جمهور نیز در صحبت‌های خود بر این موضوع تأکید کرده‌اند و ما نیز به دنبال آن هستیم و در حال انجام برنامه‌ریزی‌های مربوط به این موضوع هستیم.

طبق اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از ۸۷ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در کشور مشمول دریافت کالابرگ هستند.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2266121

  • خبر مهم برای کالابرگ‌بگیران/ واریزی جدید دولت انجام شد/ اعتبار این خانوارها قابل استفاده است

    خبر مهم برای کالابرگ‌بگیران/ واریزی جدید دولت انجام شد/ اعتبار این خانوارها قابل استفاده است

  • کدام کشورها بیشترین منابع آب را دارند؟/ مونته‌نگرو صدرنشین برداشت آب شد/ رتبه ایران چند است؟

    کدام کشورها بیشترین منابع آب را دارند؟/ مونته‌نگرو صدرنشین برداشت آب شد/ رتبه ایران چند است؟

  • طلا باز هم ریخت/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۵ شهریورماه ۱۴۰۵

    طلا باز هم ریخت/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۵ شهریورماه ۱۴۰۵

  • لیست قیمت خرید مسکن در جردن/ هر متر آپارتمان نوساز و قدیمی در این محله چقدر قیمت دارد؟ + جدول

    لیست قیمت خرید مسکن در جردن/ هر متر آپارتمان نوساز و قدیمی در این محله چقدر قیمت دارد؟ + جدول

  • اطلاعیه مهم وزارت کار برای سرپرستان مشمول کالابرگ/ فقط تا این تاریخ فرصت دارید!

    اطلاعیه مهم وزارت کار برای سرپرستان مشمول کالابرگ/ فقط تا این تاریخ فرصت دارید!

  • قیمت بازگشایی طلا و سکه امروز ۵ شهریورماه ۱۴۰۵/ قیمت طلا و سکه به کف خورد + جدول

    قیمت بازگشایی طلا و سکه امروز ۵ شهریورماه ۱۴۰۵/ قیمت طلا و سکه به کف خورد + جدول

  • طلا باز هم ریخت/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۵ شهریورماه ۱۴۰۵

    طلا باز هم ریخت/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۵ شهریورماه ۱۴۰۵

  • قیمت بازگشایی دلار و انواع ارزها امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵/ دلار روی مرز حساس قیمتی ایستاد + جدول

    قیمت بازگشایی دلار و انواع ارزها امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵/ دلار روی مرز حساس قیمتی ایستاد + جدول

  • اطلاعیه مهم وزارت کار برای سرپرستان مشمول کالابرگ/ فقط تا این تاریخ فرصت دارید!

    اطلاعیه مهم وزارت کار برای سرپرستان مشمول کالابرگ/ فقط تا این تاریخ فرصت دارید!

  • خبر مهم برای دارندگان چک بانکی/ صدور این چک‌ها متوقف می‌شود

    خبر مهم برای دارندگان چک بانکی/ صدور این چک‌ها متوقف می‌شود