خبر مهم برای استقلالی‌ها درباره یکی از مصدومان

جلال‌الدین ماشاریپوف

جلال‌الدین ماشاریپوف، هافبک ازبکستانی استقلال، پس از غیبت مقابل فولاد، در فهرست سفر آبی‌پوشان به اصفهان قرار گرفت تا استقلال را در دیدار حساس برابر پرسپولیس همراهی کند.

جلال‌الدین ماشاریپوف، هافبک ازبکستانی استقلال، با وجود غیبت در دیدار اخیر آبی‌پوشان مقابل فولاد خوزستان، در فهرست سفر این تیم به اصفهان قرار گرفت و استقلال را در دربی برابر پرسپولیس همراهی خواهد کرد.

ماشاریپوف در دیدار استقلال مقابل فولاد در فهرست ۱۸ نفره آبی‌پوشان حضور نداشت؛ موضوعی که به شرایط بدنی این بازیکن و تصمیم کادر فنی مربوط می‌شد.

با این حال، هافبک ازبکستانی در فهرست بازیکنان استقلال برای سفر به اصفهان قرار گرفته است و در کنار سایر بازیکنان راهی محل برگزاری دربی خواهد شد.

قرار گرفتن ماشاریپوف در فهرست سفر، می‌تواند خبر امیدوارکننده‌ای برای هواداران استقلال باشد؛ هرچند حضور او در ترکیب اصلی یا میزان دقایق بازی‌اش در دربی، به تصمیم نهایی کادر فنی بستگی خواهد داشت.

دیدار استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر، روز چهارشنبه ۱۱ شهریور و از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: این دربی زیباست و سحرخیزان هم گل می‌زند/ بختیاری‌زاده مسیر قهرمانی فرهاد مجیدی را می‌رود

  • جایگاه تیم ملی پایین‌تر آمد؛ دستاوردسازی ندارد/ مهدی تاج چه حاصلی جز فروپاشی فوتبال داشت؟ +ویدیو

  • دعوا با علی دایی؟ مایلی‌کهن پشت دایی بود/ مایلی‌کهن می‌گفت دایی آماده هم نباشد از او استفاده می‌کنم +ویدیو

  • من را به زور بردند فوتبال و شدم گلر پرسپولیس/ همسرم روی سکوی تماشاگران استقلال نشسته بود! +ویدیو

  • اعتراف تلخ ستاره استقلال: برای خریدن مواد مخدر پول خواهر زنم را برداشتم/ زنگ می‌زدم تا برایم مواد به درب منزل بیاورند

  • رئیس فدراسیون استرس گرفته بود او را توی گونی بکنند/ رئیس‌جمهور گفت در این‌مورد با من مشورت کن +ویدیو

  • مجری شبکه ماهواره‌ای، دروازه‌بان جدید استقلال/ پشت پرده حذف از برنامه جام جهانی چه بود؟! +تصاویر