خط دوم آبرسانی غدیر به بهره‌برداری رسید

خط دوم آبرسانی غدیر به بهره‌برداری رسید

اهواز – مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: خط لوله دوم طرح آبرسانی غدیر با هدف پایداری بیشتر در تأمین آب شرب شهرهای جنوبی استان به بهره‌برداری رسید.

عباس صدریان‌فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: خط لوله دوم طرح آبرسانی غدیر به طول ۲۳ کیلومتر و با قطر یک هزار و ۸۰۰ میلی‌متر، از مخازن متعادل‌کننده ایستگاه فتح‌المبین در ام‌الدبس تا تصفیه‌خانه دشت آزادگان در سوسنگرد اجرا و وارد مدار بهره‌برداری شده است.

وی افزود: عملیات اجرایی این پروژه در ایامی موسوم به جنگ رمضان، با همت معاونت آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان، شرکت آب غدیر خوزستان و توسط مؤسسه آورندان انجام شد. هدف از اجرای این طرح، انتقال پایدار آب و فراهم شدن امکان افزایش ظرفیت تأمین در آینده بوده است.

وی توضیح داد: آب‌اندازی خط جدید و تغییر مسیر انتقال آب، با برنامه‌ریزی دقیق و با حداقل تنش در روند تأمین آب شرب شهرهای هدف انجام شد تا هیچ‌گونه خللی در خدمت‌رسانی به شهروندان ایجاد نشود.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت کامل خط جدید، تأمین پایدار آب شرب شهرهای جنوبی تضمین خواهد شد و بخشی از خط انتقال قدیم نیز وارد مرحله اورهال و تعمیرات اساسی می‌شود.

وی افزود: برنامه‌ریزی برای تعمیرات اساسی شیرآلات خط انتقال قدیم نیز در دستور کار قرار گرفته است.

کد مطلب 6822006

  • اولین وعده سفر استانی روحانی به خوزستان محقق شد

  • بزرگترین طرح آبرسانی کشور در خرمشهر به بهره برداری می رسد

  • توضیحات سازمان آب و برق خوزستان در خصوص طرح آبرسانی غدیر

  • برق مورد نیاز صنایع بزرگ را تامین کردیم

  • سال آینده ۳ شهر خوزستان در معرض تنش آبی خواهند بود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن