پرداخت کامل شهریه برای پیش‌دبستانی‌هایی که کلاس مجازی برگزار کردند

پرداخت کامل شهریه برای پیش‌دبستانی‌هایی که کلاس مجازی برگزار کردند

تبریز- رئیس اداره تعلیم و تربیت کودک آذربایجان شرقی گفت: طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، برای مدارس پیش‌دبستانی که آموزش‌ به صورت مجازی برگزار شده است، مجاز به دریافت کامل شهریه هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه علیزاده روز پنجشنبه گفت: اگر مدارس پیش‌دبستانی آموزش مجازی را دنبال کرده است، خانواده‌ها باید شهریه‌های خود را پرداخت کنند، چراکه حقوق و بیمه مربی‌ها باید پرداخت شود.

وی ادانه داد: کودکستان‌ها می‌توانند به طور کامل مابقی شهریه را دریافت کنند به شرطی که کلاس مجازی برگزار کنند، اما سایر هزینه‌ها مثل هزینه‌های ایاب‌وذهاب و غذا را فقط به اندازه روزهایی که کودک حضور داشته دریافت کنند و مابقی را محاسبه کرده و به خانواده‌ها عودت دهند.

وی تأکید کرد: اگر والدینی این هزینه‌ها را داده‌اند، باید عودت بگیرند و در غیر این صورت اگر مدارسی حاضر به عودت نباشد، به معاونت آموزش ابتدایی، کارشناس پیش‌دبستانی ناحیه و منطقه مربوطه مراجعه کرده و پیگیری لازم را انجام دهند.

علیزاده در خصوص مهدکودک‌ها نیز گفت: مهدکودک‌ها چون در زمان تعطیلی هم مجازی نبودند و صرفاً به خاطر نگهداری کودک است، معمولاً هزینه‌ آنها به صورت ماهانه است. وقتی بعد از اسفند تعطیل شده‌اند، پس‌ پرداختی صورت نگرفته، اما اگر والدینی از پیش هزینه را پرداخت کرده باشند، می‌توانند آن را پس بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: ما در اداره کل آموزش و پرورش شکایات والدین را به طور کامل دنبال می‌کنیم که اگر کودکستانی کلاس مجازی نداشته باشد اما هزینه دریافت کند، آن را به خانواده‌ها عودت دهند. کسانی که نتوانستند هزینه خود را دریافت کنند، به معاونت آموزش ابتدایی و کارشناس پیش‌دبستانی ناحیه و منطقه مربوطه مراجعه و پیگیری کنند.

علیزاده در پاسخ به سوالی درباره اجباری بودن پیش‌دبستانی برای پنج ساله‌ها گفت: ابلاغیه و دستوری مبنی بر اجباری بودن پیش دبستانی برای پنج ساله‌ها صادر نشده است.

رئیس اداره تعلیم و تربیت کودک آذربایجان شرقی درباره ثبت‌نام پیش‌دبستانی‌ها برای سال تحصیلی جدید نیز تصریح کرد: مدارس پیش‌دبستانی برای سال تحصیلی جدید می‌توانند ثبت‌نام داشته باشند، اما اینکه آموزش مجازی باشد یا حضوری، قابل پیش‌بینی نیست.

کد مطلب 6836707

  • امتحانات نهایی پایه‌های هفتم تا دهم در آذربایجان‌شرقی غیرحضوری شد

  • دانش‌آموزان تبریزی سفیران فرهنگ ایثار و محیط‌زیست شدند

  • آذربایجان شرقی رتبه نخست کیفیت اجرای پروژه‌های آموزشی کشور را کسب کرد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بازسازی ایلام سرعت گرفت؛ گام‌های استوار برای حمایت از آسیب‌دیدگان

  • دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیر خارجه کشورمان

  • بانوی کاراته‌کای کردستانی مسئول کمیته مربیان بانوان فدراسیون شد

  • سد آناهیتا موتور توسعه کنگاور خواهد شد

  • دادستان رودهن: گران‌فروشی مرغ قابل قبول نیست/ تا شنبه فرصت دارید

  • هامون تا مکران؛ روایت اصالت در بوم‌گردی های سیستان و بلوچستان

  • پرداخت کامل شهریه برای پیش‌دبستانی‌هایی که کلاس مجازی برگزار کردند

  • بازخوانی حکمت صدرایی توسط جمعی از فلاسفه

  • ایمن‌سازی جاده‌های دسترسی به مناطق ییلاقی ایلام به پایان رسید

  • عملیات نفس‌گیر نجات از چاه ۱۵ متری در روستای اسفزار

  • هشدار نارنجی؛ موج بارش‌های سنگین در اکثر نقاط از امروز آغاز می‌شود

  • کاپیتان استقلال جام جهانی ۲۰۲۶ را به دلیل مصدومیت از دست داد

  • گنجی: ابوظبی و دبی در صورت حمله به ایران غیرقابل سکونت می‌شوند

  • خزر لرزید

  • زاکانی: تهران تا ۳ماه آینده مملو از کالاهای اساسی است

  • سه نسل و یک عصر معمولی با چاشنی آتش‌بس!

  • انتقاد صریح نخست وزیر اسپانیا از توهین بن‌گویر به ناوگان جهانی صمود

  • امتحانات نهایی پایه‌های هفتم تا دهم در آذربایجان‌شرقی غیرحضوری شد

  • داداشی: تردد خودروهای مناطق آزاد بین گیلان و اردبیل آزاد می‌شود

  • وزیر علوم: نظم جهانی بعد از جنگ رمضان تغییر کرد

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه